Segítség

Szabad felhasználásra igényelhető személyi kölcsönök: Fair Személyi kölcsön, Fair Plusz Személyi kölcsön

Más pénzügyi intézménynél fennálló kölcsön kiváltására és szabad felhasználásra igényelhető személyi kölcsönök: Fair Adósságcsökkentő Személyi kölcsön, Fair Adósságcsökkentő Plusz Személyi kölcsön

Gyors, kényelmes, akár otthonából is intézhető teljes hitelügyintézés. Rugalmasan igényelhető hitelösszeg 300 000 – 5 000 000 –forintig. Nem szükséges adóstárs és fedezet az igénylés benyújtásához.

Más pénzügyi intézménynél fennálló kölcsön kiváltására és szabad felhasználásra igényelhetőek.Gyors, kényelmes, akár otthonából is intézhető teljes hitelügyintézés. Rugalmasan igényelhető hitelösszeg 300 000 - 5 000 000 forintig.

Jelzáloghitel kivételével minden típusú pénzügyi intézmény által folyósított kölcsön, vagy hitelkeret kiváltható: személyi kölcsön, folyószámlahitel, hitelkártya, áruvásárlási hitel, autóhitel, olyan lakáshitel, amely mögött nincs jelzálogfedezet, egyéb hitel.

A kiváltandó hitelek mindegyikének több mint 6 hónapja törlesztettnek kell lennie azzal a feltétellel, hogy több hitel kiváltása esetén a kiváltásra kerülő hitelek közül legalább egynek több mint 12 hónapja, egy hitel kiváltása esetén pedig, annak az egynek több mint 12 hónapja törlesztettnek kell lennie.

Amennyiben a Bank a KHR-ből nem tudja megállapítani a kiváltásra kerülő tartozás(ok) megszűnését, és a Bank felhívására az Adós ezt 30 naptári napon belül nem, vagy nem határidőben igazolja, a nem teljesítést követő naptári hónaptól kezdődően, minden naptári hónap 10. napján a hatályos „Személyi kölcsön – lakossági ügyfelek számára” elnevezésű Hirdetményben meghatározott a hitelkiváltás elmaradásért felszámított havi díj összegének megfizetésére köteles.

 • Természetes személy, akinek életkora 23. életévtől lejáratkori 70. életévig terjed.
 • Az igényléskor nem szerepel a KHR negatív adóslistáján.
 • Aki bankszámlaszerződés megkötését, illetve a már korábban megkötött bankszámlaszerződés fenntartását a teljes futamidő alatt vállalja.
 • Legalább havi nettó 150.000 Ft igazolható, bankszámlára érkező, Bank által elfogadható rendszeres jövedelemmel rendelkezik.
 • Alkalmazotti jövedelem és 3.000.000 Ft feletti igényelt kölcsön esetén szükség van a Jövedeleminformációs Rendszerből (JIR) lekért elektronikus keresetkimutatásra, mely lekéréséhez való hozzájárulásához ügyfélkapus regisztrációval kell rendelkeznie.

A Sberbank Fair Személyi kölcsön,a Sberbank Fair Plusz Személyi Kölcsön, a Sberbank Fair Adósságcsökkentő Személyi kölcsön, és a Sberbank Fair Adósságcsökkentő Plusz Személyi kölcsön is videóazonosítással 300 000 – 5 000 000 Ft kölcsönösszegig igényelhető.

Hiteligénylését intézheti az interneten keresztül kényelmesen és gyorsan akár az otthonából. Videókamera és számítógép, vagy mobiltelefon segítségével biztosítva van a személyes találkozás teljes élménye.

A videós azonosítás hétköznap 10:00-18:00 között indítható számítógépről, tabletről, mobiltelefonról, mely alatt munkatársunk folyamatosan segítségére lesz.

Az igénylési folyamat néhány percet vesz igénybe pár adat megadásával.

3 havi bankszámlakivonatot kell az igénylés során feltölteni. A számla az igénylő nevére kell, hogy szóljon, és munkabér, vagy nyugdíj jogcímen kell, rá érkezzen a meghatározott jövedelem.

Alkalmazotti jövedelem és 3.000.000 Ft feletti igényelt kölcsön esetén szükség van a Jövedeleminformációs Rendszerből (JIR) lekért elektronikus keresetkimutatás lekéréséhez való hozzájárulásra.

A KATA szerint adózó vállalkozók esetében a fentieken túl a következő dokumentumok benyújtása szükséges:

 • NAV jövedelemigazolás a magánszemélyre vonatkozóan
 • Adóbevallás a magánszemélyre vonatkozóan
 • NAV 0-s adóigazolás a magánszemélyre vonatkozóan, valamint a vállalkozásra vonatkozóan (amennyiben a vállalkozás szerepel a NAV honlapon köztartozásmentes adózók adatbázisban találatként és egyúttal nem szerepel a NAV honalap végrehajtás alatt állók listájában találatként, akkor a vállalkozás köztartozásmentességéről szóló NAV együttes adóigazolás elhagyható)
 • Adó folyószámla

Ha van Netbankom: Sberbanknál, vagy más banknál meglévő számlához kapcsolódó Netbank alkalmazásba belépve az online kivonatot kell letölteni PDF formátumban. Ezt követően a folyamat során kell feltölteni az igényléshez

Ha nincs Netbankom: a postán kapott kivonatait mobiltelefonnal lefényképezve a folyamat során kell feltölteni az igényléshez.

A kivonatokat feltöltve PDF és képformátumokban (JPG, PNG, TIFF), valamint mobiltelefonjáról fényképezve is elfogadjuk.

 • Érvényes személyazonosságot igazoló okirat (személyi igazolvány, vezetői engedély, vagy útlevél)
 • Lakcímet igazoló hatósági kártya
 • Az igénylő nevére szóló utolsó 3 havi bankszámlakivonat, amelyre az elmúlt 3 hónapban munkabér vagy nyugdíj jogcímen jóváírás érkezik
 • Hiteligényléshez szükséges dokumentációk benyújtása: Elmúlt 3 havi bankszámlakivonat
 • Alkalmazotti jövedelem és 3.000.000 Ft feletti igényelt kölcsön esetén szükség van a Jövedeleminformációs Rendszerből (JIR) lekért elektronikus keresetkimutatás lekéréséhez való hozzájárulásra.

A KATA szerint adózó vállalkozók esetében a fentieken túl a következő dokumentumok benyújtása szükséges:

 • NAV jövedelemigazolás a magánszemélyre vonatkozóan
 • Adóbevallás a magánszemélyre vonatkozóan
 • NAV 0-s adóigazolás a magánszemélyre vonatkozóan, valamint a vállalkozásra vonatkozóan (amennyiben a vállalkozás szerepel a NAV honlapon köztartozásmentes adózók adatbázisban találatként és egyúttal nem szerepel a NAV honalap végrehajtás alatt állók listájában találatként, akkor a vállalkozás köztartozásmentességéről szóló NAV együttes adóigazolás elhagyható)
 • Adó folyószámla

 • Alkalmas eszközök: Asztali számítógép (PC), Laptop (notebook), Mobiltelefonok (okostelefonok): Android OS 4+ és Chrome alkalmazás, vagy Android 5+ beépített Chrome böngészővel, iOS Safari 11+ böngészővel
 • Támogatott böngészők: Google Chrome v44 vagy frissebb,Mozilla Firefox v39 vagy frissebb Opera (2 évre visszamenőleg), Microsoft Edge 15+, Safari 11+ (a Safari 8-10 verzió esetén a szolgáltatás böngésző kiegészítővel használható)
 • Internetkapcsolat: Minimum ADSL kapcsolat (1 Mbps vagy nagyobb sávszélesség javasolt). Chromebook felhasználóknál 3G vagy szélesebb kapcsolat (WIFI használata javasolt)
 • Hardware követelmények: (Web)kamera, Processzor: Intel Core i3, i5 vagy i7 sorozat (AMD vagy egyenértékű), RAM: Minimum 2GB

A folyamat elkezdése és az adatok kitöltésére a nap bármely szakában (0-24) elkezdhető és kitölthető, akár hétvégén is.

Videós azonosítás munkanapokon 10:00 – 18:00 között kezdeményezhető online operátorainknál, amennyiben az összes, regisztrációhoz szükséges adatot megadta.

Az igénylő videós azonosítására munkanapokon 10:00 és 18:00 óra között van lehetőség.

A bejelentkezés oldalon kattintson „Elfelejtette jelszavát”–ra. A regisztráció során megadott e-mail címre elküldjük a megváltoztatásához szükséges levelet.

A kölcsönszerződése aláírásához mindössze egy internet hozzáféréssel rendelkező eszközre van szüksége. (pl.: PC, Okostelefon, Tablet). E-mail címe és jelszava megadása után jelentkezzen be fiókjába majd rendelkezésére bocsátott dokumentumokat megnyitva – görgetés és átolvasást követően – a megadott gombok segítségével nyilatkozzon elfogadja-e a bank által megküldött feltételeket. Figyeljen arra is, hogy az igénylés során megadott adatai (személyes és igényelt kölcsön adatok) megfelelően jelennek-e meg ezeken a dokumentumokon.

A bank megkezdi a hitelelbírálási folyamatot, mely az adatok helyességétől és a benyújtott dokumentációktól függően akár több napig is eltarthat. A folyamat során, a bank telefonon, vagy e-mailben keresi Önt a további lépésekkel kapcsolatban.

Pozitív döntést követően a szerződését az elektronikus fiókjába továbbítjuk. Ezzel párhuzamosan elindul a folyósítási folyamat is. A jóváhagyott kölcsönösszeget a Sberbanknál létrehozott bankszámlájára legkésőbb a pozitív hiteldöntést követő 2 banki munkanapon belül kerül jóváírásra

A bankszámlanyitáskor igényelt, számlához köthető szolgáltatásokon keresztül (Telebank, vagy Netbank), vagy a választott bankfiókban.

Próbálja meg elérni az oldalt egy másik eszközről (mobil, laptop, tablet), vagy egy másik böngészőből (Internet Explorer, Google Chrome, Firefox, stb.)

Regisztrációs és igénylési folyamat információ: +36-1-445-0626

Hétköznap 10:00 – 18:00

Fair Kölcsön termékinformáció:

Központi telefonszám:

+36-1-5-57-58-59 vagy +36-1-411-4200

Az igényléshez szükség van a Jövedeleminformációs Rendszerből (JIR) lekért elektronikus keresetkimutatásra. A lekérdezést a Bank végzi el, ehhez Önnek hozzájárulást kell adnia melyhez a részletes leírást ITT találja.