Segítség

Gyors, kényelmes, akár otthonából is intézhető teljes hitelügyintézés. Rugalmasan igényelhető hitelösszeg 800 000 – 3 000 000 –ig. Nem szükséges adóstárs és fedezet az igénylés benyújtásához.

 • Természetes személy, akinek életkora 23. életévtől lejáratkori 70. életévig terjed.
 • Az igényléskor nem szerepel a KHR negatív adóslistáján.
 • Aki bankszámlaszerződés megkötését, illetve a már korábban megkötött bankszámlaszerződés fenntartását a teljes futamidő alatt vállalja.
 • Legalább havi nettó 150.000 Ft igazolható, bankszámlára érkező, Bank által elfogadható rendszeres jövedelemmel rendelkezik.

A Sberbank Fair Személyi kölcsön vagy Sberbank Fair Plusz Személyi Kölcsön videóazonosítással 800 000 – 3 000 000 Ft kölcsönösszegig igényelhetők.

Hiteligénylését intézheti az interneten keresztül kényelmesen és gyorsan akár az otthonából. Videókamera és számítógép, vagy mobiltelefon segítségével biztosítva van a személyes találkozás teljes élménye.

A videós azonosítás hétköznap 10:00-18:00 között indítható számítógépről, tabletről, mobiltelefonról, mely alatt munkatársunk folyamatosan segítségére lesz.

Az igénylési folyamat néhány percet vesz igénybe pár adat megadásával.

3 havi bankszámlakivonatot kell az igénylés során feltölteni. A számla az igénylő nevére kell, hogy szóljon, és munkabér, vagy nyugdíj jogcímen kell, rá érkezzen a meghatározott jövedelem.

A KATA szerint adózó vállalkozók esetében a fentieken túl a következő dokumentumok benyújtása szükséges:

 • NAV jövedelemigazolás a magánszemélyre vonatkozóan
 • Adóbevallás a magánszemélyre vonatkozóan
 • NAV 0-s adóigazolás a magánszemélyre vonatkozóan, valamint a vállalkozásra vonatkozóan (amennyiben a vállalkozás szerepel a NAV honlapon köztartozásmentes adózók adatbázisban találatként és egyúttal nem szerepel a NAV honalap végrehajtás alatt állók listájában találatként, akkor a vállalkozás köztartozásmentességéről szóló NAV együttes adóigazolás elhagyható)
 • Adó folyószámla

Ha van Netbankom: Sberbanknál, vagy más banknál meglévő számlához kapcsolódó Netbank alkalmazásba belépve az online kivonatot kell letölteni PDF formátumban. Ezt követően a folyamat során kell feltölteni az igényléshez

Ha nincs Netbankom: a postán kapott kivonatait mobiltelefonnal lefényképezve a folyamat során kell feltölteni az igényléshez.

A kivonatokat feltöltve PDF és képformátumokban (JPG, PNG, TIFF), valamint mobiltelefonjáról fényképezve is elfogadjuk.

 • Érvényes személyazonosságot igazoló okirat (személyi igazolvány, vezetői engedély, vagy útlevél)
 • Lakcímet igazoló hatósági kártya
 • Az igénylő nevére szóló utolsó 3 havi bankszámlakivonat, amelyre az elmúlt 3 hónapban munkabér vagy nyugdíj jogcímen jóváírás érkezik
 • Hiteligényléshez szükséges dokumentációk benyújtása: Elmúlt 3 havi bankszámlakivonat

A KATA szerint adózó vállalkozók esetében a fentieken túl a következő dokumentumok benyújtása szükséges:

 • NAV jövedelemigazolás a magánszemélyre vonatkozóan
 • Adóbevallás a magánszemélyre vonatkozóan
 • NAV 0-s adóigazolás a magánszemélyre vonatkozóan, valamint a vállalkozásra vonatkozóan (amennyiben a vállalkozás szerepel a NAV honlapon köztartozásmentes adózók adatbázisban találatként és egyúttal nem szerepel a NAV honalap végrehajtás alatt állók listájában találatként, akkor a vállalkozás köztartozásmentességéről szóló NAV együttes adóigazolás elhagyható)
 • Adó folyószámla

 • Alkalmas eszközök: Asztali számítógép (PC), Laptop (notebook), Mobiltelefonok (okostelefonok): Android OS 4+ és Chrome alkalmazás, vagy Android 5+ beépített Chrome böngészővel, iOS Safari 11+ böngészővel
 • Támogatott böngészők: Google Chrome v44 vagy frissebb,Mozilla Firefox v39 vagy frissebb Opera (2 évre visszamenőleg), Microsoft Edge 15+, Safari 11+ (a Safari 8-10 verzió esetén a szolgáltatás böngésző kiegészítővel használható)
 • Internetkapcsolat: Minimum ADSL kapcsolat (1 Mbps vagy nagyobb sávszélesség javasolt). Chromebook felhasználóknál 3G vagy szélesebb kapcsolat (WIFI használata javasolt)
 • Hardware követelmények: (Web)kamera, Processzor: Intel Core i3, i5 vagy i7 sorozat (AMD vagy egyenértékű), RAM: Minimum 2GB

A folyamat elkezdése és az adatok kitöltésére a nap bármely szakában (0-24) elkezdhető és kitölthető, akár hétvégén is.

Videós azonosítás munkanapokon 10:00 – 18:00 között kezdeményezhető online operátorainknál, amennyiben az összes, regisztrációhoz szükséges adatot megadta.

Az igénylő videós azonosítására munkanapokon 10:00 és 18:00 óra között van lehetőség.

A bejelentkezés oldalon kattintson „Elfelejtette jelszavát”–ra. A regisztráció során megadott e-mail címre elküldjük a megváltoztatásához szükséges levelet.

A kölcsönszerződése aláírásához mindössze egy internet hozzáféréssel rendelkező eszközre van szüksége. (pl.: PC, Okostelefon, Tablet). E-mail címe és jelszava megadása után jelentkezzen be fiókjába majd rendelkezésére bocsátott dokumentumokat megnyitva – görgetés és átolvasást követően – a megadott gombok segítségével nyilatkozzon elfogadja-e a bank által megküldött feltételeket. Figyeljen arra is, hogy az igénylés során megadott adatai (személyes és igényelt kölcsön adatok) megfelelően jelennek-e meg ezeken a dokumentumokon.

A bank megkezdi a hitelelbírálási folyamatot, mely az adatok helyességétől és a benyújtott dokumentációktól függően akár több napig is eltarthat. A folyamat során, a bank telefonon, vagy e-mailben keresi Önt a további lépésekkel kapcsolatban.

Pozitív döntést követően a szerződését az elektronikus fiókjába továbbítjuk. Ezzel párhuzamosan elindul a folyósítási folyamat is. A jóváhagyott kölcsönösszeget a Sberbanknál létrehozott bankszámlájára legkésőbb a pozitív hiteldöntést követő napon kerül jóváírásra.

A bankszámlanyitáskor igényelt, számlához köthető szolgáltatásokon keresztül (Telebank, vagy Netbank), vagy a választott bankfiókban.

Próbálja meg elérni az oldalt egy másik eszközről (mobil, laptop, tablet), vagy egy másik böngészőből (Internet Explorer, Google Chrome, Firefox, stb.)

Regisztrációs és igénylési folyamat információ: +36-1-445-0626

Hétköznap 10:00 – 18:00

Fair Kölcsön termékinformáció:

Központi telefonszám:

+36-1-5-57-58-59 vagy +36-1-411-4200